Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Piranha 3DD


Μάστορας : John Gulager
Παίχτες : Danielle Panabaker, David Hasselhoff & Matt Bush
Με δυο λογάκια :
Μετά τα γεγονότα στην λίμνη Victoria, τα τσαντισμένα, σκληροτράχηλα και πάντα πεινασμένα προϊστορικά πιράνχας, βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα τεράστιο waterpark για νέο γύρο σφαγής αλλά και… άφθονου μπανιστηριού!!!



Αναλυτικότερα :
Λύσσα κακιά τους έπιασε όλους εκεί έξω, για να θάψουν το καινούριο “Piranha!” λες και τώρα ανακάλυψαν ότι η ταινία είναι trash b-movie του κερατά και μάλιστα είναι και… ιδιαίτερα περήφανη για αυτό! Μη μασάς και άκου την Καμαριέρα. Το πρώτο «Piranha» είναι ο ορισμός της ένοχης απόλαυσης. Είναι γεμάτο υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες, πανέμορφα κορίτσια και απίστευτες σκηνές σφαγής και γραφικής βίας. Το δεύτερο, κάνει ότι προβλέπεται από ένα sequel. Ανεβάζει όλα τα παραπάνω σε νέα επίπεδα. Σαφέστατα είναι πιο επιφανειακό και ρηχό από το πρώτο, αλλά γαμώ το κέρατό μου, τι πλοκή και μυστήριο να περιμένει πια κανείς από το SEQUEL μιας ταινίας που ονομάζεται «ΠΙΡΑΝΧΑ»; Εεε; Να βγει ο Χάρος και να παίξει μια συμβολική παρτίδα σκάκι με τους πρωταγωνιστές ενώ από πίσω θα ακούγονται τα κάρμινα μπουράνα;

Όχι φίλε μου! Εδώ θα σερβιριστείς μερικές από τις πιο απίστευτες σκηνές γραφικής βίας που έχεις δει ποτέ, πολλή και υπέροχη γυμνή σάρκα (σε σημείο που να φλερτάρει σοβαρά με το σοφτ πορνό) και το πιο καμένο χιούμορ που αποτυπώθηκε σε φιλμ τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια. Και σε όποιον αρέσει! Απλά τα πράματα : αν είδες το πρώτο έργο και σου άρεσε, τότε επιβάλλεται να δεις και αυτό. Αν δεν σου άρεσε, αποφεύγεις. Αν δεν έχεις δει το πρώτο «Πιράνχα», δες το και τα λέμε!

Πόσα πιάνει; 3 / 5 

Δεν υπάρχουν σχόλια: