Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Πολύ καλή προσφορά για bloggers


Σήμερα, η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ του Σαββάτου" δίνει ένα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρων βιβλίο, τουλάχιστον για όσους από εμάς ασχολούνται με blogs. Με επιλεόν 2 ευρώ στην τιμή της εφημερίδας (1,5 ευρώ) παίρνεις το βιβλίο "Blogging για πρωτάρηδες" (Τίτλος πρωτοτύπου : Blogging for Dummies)

H σειρά "... for Dummies" είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό και αποτελείται από αναλυτικότατα βιβλία, για μια πληθώρα θεμάτων, γραμμένα σε απλή, καθημερινή γλώσσα και με μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ. Σε αυτά, αναλύεται το θέμα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται κατανοητό από τον καθένα και μπορούν - θεωρητικά - από τελείως άσχετο να σε κάνουν επίδοξο master του αντικειμένου τους.

Άλλα γνωστά βιβλία της σειράς είναι τα "Dungeons & Dragons for dummies", "XBOX 360 for dummies", "iphone for dummies". Πάντως, όπως & να έχει, η σειρά πλέον απαριθμεί πάρα πολλά βιβλία και η γκάμα των θεμάτων που καλύπτουν είναι ευρύτατη.

Είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσφορές που βγάζει εφημερίδα στην Ελλάδα, καμία σχέση με απαρχαιωμένα β΄διαλογής cd & dvd και βιβλιοεκδόσεις της πλάκας. Ιδιαίτερα τα τελευταία που αφορούν θέματα Ελληνικής ιστορίας, είναι από τα πλέον επικίνδυνα και προπαγανδιστικά βιβλία και γράφονται κατά παραγγελία και φυσικά με γνόμωνα τις κατεξοχήν πολιτικές επιταγές της εκδοτικής εταιρίας.

1 σχόλιο:

Thanos S. είπε...

εννεοείται καρασυμφέρει. Ο Wiley&sons συνήθως ότι εκδίδει είναι από καταξιωμένο συγγραφέα στο σχετικό αντικείμενο (richard baker για το dnd for dummies, και ο διευθυντής της w.o.c. Bill Slavicsek, the end). και μόνο για 2 ευρώ? ωραιότατα