Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Εντάξει, μη βαράτε!


Εντάξει, μη βαράτε. Ναι, το ξέρω ότι άργησα πολύ να γράψω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες που περάσανε ήταν ψιλοπερίεργες για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε, λόγω ανωτέρας βίας μου επιβλήθηκε μια... συγγραφική αγρανάπαυση μέχρι τώρα. Εν τω μεταξύ επίδοθήκαμε (θέλαμε δε θέλαμε) σε ό,τι δουλειά και διαδικασία μπορείτε να φανταστείτε, γίναμε ένα με το τιμόνι και γενικά περάσαμε από αλλλεπάλληλες φάσεις όπου υπήρξαμε από τραγικά busy, μέχρι τραγικά ξύστες (βλ. φωτο) και τούμπαλιν. Το campaign μας, μετά από περίπου ένα μήνα διακοπής λόγω Πάσχα και δε συμμαζεύεται, πηγαίνει πλέον ξανά με τσίτα τα γκάζια και όλα δείχνουν ότι μας περιμένουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ημέρες. Αρκεί καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν. Και θα πάνε καλά.

Όπως και να έχει, επέστρεψα δριμύτερος, με πολλές εκπλήξεις και άσσους στο μανίκι, που φυσικά σκοπεύω να σας αποκαλύψω σταδιακά. Ένα έχω να πω : σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις από τη diethni-kamariera, τόσο από το μέλλον, όσο και από το παρελθόν. Ειδικά δε οι τελευταίες, είναι υλικό που είχα πολύ καιρό σκοπό να σας παρουσιάσω και απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Αν και παλιό πράμα, κοιτάει χρόνια μπροστά και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Αυτά τα ολίγα! Εν τω μεταξύ περιμένω δικά σας σχόλια, feedback και φυσικά άρθρα, τα οποία θα μπουν αυτούσια στην kamariera και χωρίς την παραμικρή από μέρους μου παρεμβολή και φυσικά με το όνομα, καλλιτεχνικό, nickname, ότι γουστάρετε τέλωσπάντων!

Κλείνω, ευχόμενος ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ στον καλό μου φίλο το Νίκο, που όπως το πάει θα τον χρίσουνε επίτημο πολίτη Λιβάνου, κομπλέ με απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: