Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Archtung! Work in Progress!!

Αυτές τις μέρες, όλάκερος ο πληθυσμός που εργάζεται στη diethni-kamariera έχουμε φορέσει τα μεταλλικά καπελάκια εργασίας, σηκώσαμε τα μανίκια και στρωθήκαμε στη δουλειά!

Σκοπός : κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια.

ΝΑ ΜΠΟΥΝ tags ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ DIETHNIS-KAMARIERA!!!

Μιλάμε για 369 μέχρι τώρα δημοσιεύσεις και μαζί με αυτή που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, 370! Ένα έχω να σας πω : μου βγήκε ο πάτος στη δουλειά. Πλέον, στο αριστερό σου χέρι, όπως scroll-αρεις με το ποντικάκι σου προς τα κάτω, θα δεις ένα νέο πεδίο που ονομάζεται “Ετικέτες”. Εκεί, κάτω από 14 (so far) κατηγορίες, είναι πλέον ταξινομηνένα ΟΥΟΥΟΥΛΑ τα post που γράφτηκαν στη diethni-kamariera από τις 5 Μαρτίου 2008, από τότε δηλαδή που ξεκινήσαμε!

Έτσι, αν θες να χαζέψεις τα review ταινιών μας, δεν έχεις παρά να κάνεις click στην ετικέτα “ταινίες” και πάει λέγοντας. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! Και πού είσαι ακόμα! The Sky is the Limit!!!

Υ.Γ. Το τεχνικό επιτελείο της diethnis-kamariera τηρεί πιστά τους θεσμούς και τους θεσπισμένους κανόνες όσον αφορά την παραγωγή, επεξεργασία και διακίνηση των καφροpost μας. Κανένα ζώο, ούτε άνθρωπος (εκτός ίσως από τα μυαλά των αναγνωστών, αλλά και του αρχισυντάκτη!) δεν πειράχτηκε καθόλη τη διαδικασία παραγωγής! Στη φωτό απεικονίζεται μια πρότυπη, καινοτόμα μέθοδος όσον αφορά την ασφάλεια στο χώρο της εργασίας που εφαρμόζουμε! Ο εργαζόμενος πάνω από όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: