Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Bitch Slap (Ελ. Υπότιτλος - “Σέξι Δολοφόνοι”)

Μάστορας : Rick Jacobson
Παίχτες : Julia Voth , Erin Cummings , America Olivo , Michael Hurst , Kevin Sorbo
Πόσα πιάνει; 1,5 / 5 μονάχα για την ηδονοβλεπτική του αξία
Με δυό λογάκια :
Τρεις γκομενάρες παραλογίζονται στην έρημο. Κάτι ψάχνουν αλλά δε δίνεις σημασία γιατί έχεις προσκολληθεί στις υπέροχες βυζάρες και μπουτάρες που παρελαύνουν ακατάπαυστα καθόλη τη διάρκεια του έργου. Μετά πέφτουν κάτι πυροβολισμοί, κάτι πλακο...μόνιτορ, βρίσκουν την κρυψώνα που έκρυβε τα κουμπούρια της η Linda Hamilton στο Terminator 2, γίνεται της κακομοίρας γενικώς. Στο τέλος, μια έκρηξη τα κάνει όλα πτάνα. Μετά αυτές πλακώνονται στο ξύλο. Κάτι παίζει εκείθα πέρα, αλλά εσύ εξακολουθείς να μη δίνεις σημασία επειδή έχεις στο μεταξύ βαρεθεί τη ζωή σου και όλα τα βυζιά και οι κώλοι του κόσμου δε τη σώζουν την κατάσταση. Μετά έχει και μια ανατροπή για να τελειώσει γαμάτα. Όλα τα'χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε.

Αναλυτικότερα :
Θέλει να γίνει μερακλήδικη b – movie όπως τις φτιάχνανε τότε. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάθε πλάνο του έχει μοναδικό λόγο ύπαρξης να εστιάσει στα βυζιά / μπούτια / κώλο των 3 ομολογουμένως εντυπωσιακών πρωταγωνιστριών. Και κάπου εκεί τελειώνουν – πριν καν αρχίσουν – σχεδόν όλα τα προτερήματα της ταινίας. Ανυπαρξία κάθε υποψίας πλοκής και οι χειρότερες ερμηνείες που έχεις δει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Οπτικά εφφέ αντίστοιχα φοιτητικής χαβαλεδιάρικης ταινίας. Αναίτια και ενοχλητική η παρουσία του εμετικού τηλεοπτικού “Ηρακλή” Kevin Sorbo και του gay τηλεοπτικού παρτενέρ του “Ιόλαου”. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες και φάσεις της ταινίας είναι απλά ατυχείς απομιμήσεις από πρότυπα που καθιέρωσε ο Quentin Tarantino, ειδικά από το πρώτο “Kill Bill” αλλά και από το “Death Proof”. Τι άλλο; Μάλλον... τίποτα.

Splatter / Gore :
Απλά δεν παίζει. Σε ταινία που προσπαθεί να είναι b – movie με λυσσασμένες γκομενάρες που κρατάνε μεγάλα... όπλα. Και δεν έιχε splatter. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ;

Β / Κ (Βυζιά / Κώλοι) :
Τροφαντές βυζάρες, ροδαλά λαχταριστά μπούτια και κωλάρες τορνευτές. Γεμίζουν ηδονικά το κάθε πλάνο και βρίσκονται πάντα σε πρώτη ζήτηση. Αλλά ποτέ δεν πρόκειται να δεις κάτι παραπάνω από ότι σου επιτρέπουν τα στενά, μικροσκοπικά ρούχα των πρωταγωνιστριών. Τα οποία δε βγαίνουν ποτέ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΣΟΝΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ; Η Julia Voth είναι μια ενσαρκωμένη ανδρική ονείρωξη, ένα υγρό όνειρο θερινής (και οχι μόνο) νυχτός και... επίσημο μωρό του μήνα για τον Απρίλιο! Πού να δείτε τι γαμάτες φωτογραφίες σας έχω βρει! Για τα ματάκια σας και μόνο βρε!

Ρεζουμέ :
Τα πάντα σε αυτή την ταινία είναι κουραδένια. Και ναι, αυτό ήταν ένα πολύ σύντομο review. Δεδομένης της ποιότητας που το εργάκι μου πρόσφερε ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ. Οι μόνοι σύγχρονοι δημιουργοί που ξέρουν ακόμα να κάνουν καλές b-movies είναι οι Quentin Tarantino & Robert Rodriguez. Αν θες να δεις αληθινό b – movie με ζόρικες τρελαμένες γκόμενες, δες κάποια από τις ταινίες του αλησμόνητου Russ Meyer. Κατά προτίμηση το “Russ Meyers : Super Vixens” το οποίο τυγχάνει να κοσμείται με τον ΑΠΑΛΕΥΤΟ Ελληνικό υπότιτλο “Στηθοβυζολαγνεία”! Μιλάμε για ανεπανόρθωτο προσκύνημα!!!

Σούζα τ΄ Αλουγάκι :
Μη σου ξεφύγουν οι σύντομοι μεν, απολαυστικότατοι δε ρόλοι της τηλεοπτικής Xena & Gabriella στη σκηνή στο μοναστήρι! Τα σπάνε!!!

Kαλές και οι λίγες κομμένες σκηνές που κάπως γεφυρώνουν κάποιες από τις άπειρες τρύπες του σεναρίου. Και οι υπόλοιπες, απλά καφριλιάζουν αβέρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: