Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

...χωρίς τίτλο...


... ένα καταπληκτικό κείμενο που έγραψε ο καλός φίλος Αποστόλης...

Δηλαδή σήμερα και χτες όλος ο κόσμος βρίζει τη Μέρκελ. Το να συζητάμε αν φταίει η Μέρκελ ή οι πολιτικοί μας για τα χάλια μας είναι σα να ρωτάμε αν φταίνε οι πελάτες ή οι νταβάδες για το εμπόριο σάρκας- τα κορίτσα τον τρώνε ούτως ή άλλως.




Και ποιόν πούστη να πιστέψεις; Ο Σαμαράς όντως αναδιαπραγματεύτηκε το χρέος, απλά ανεπιτυχώς. Ο Μπένι πασχίζει να κρατηθεί πάνω σε ετοιμοθάνατο άλογο και δεν ξέρει η αριστερά του τι ποιεί η δεξιά του (spoiler alert: τα ίδια σκατά ποιεί, και κατά το δυνατόν δεξιότερα), ο Κουβέλης κοντεύει να γίνει Κούβελας και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα η "διανοούμενη αριστερά" ανέκαθεν, δηλαδή τίποτα. Η "πατριωτική δεξιά" του καμμένου αγνοείται, ο Καρατζαφύρερ κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα έσπασε τη μέση του και είναι σε αναρρωτική άδεια επ' αόριστον, το ΚΚΕ έχει χάσει το ρόλο του με το στανιό προστάτη του κοσμάκη- που τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει μαζέψει ό,τι συνιστώσα έτυχε να περνάει από την πόρτα του και ανάθεμά με αν έχει ιδέα τι αντιπροσωπεύει. Και Λαστ Μπατ Νοτ Ληστ οι νεοναζί φίλοι μας, που ενώ υπερασπίζονται πίπες περί εθνικής/φυλετικής καθαρότητας έχουν αρχηγό ένα μπάκακα που πρέπει να έιναι το 'ξώγαμο του Κιουταχή με τη Σεχραζάτ. Ρε αρχίδια ΑΡΧΙΔΙΑ του κερατά, εσείς που δηλώνετε οι μισοί δωδεκαθεϊστές και έχετε στο κοινοβούλιο ντεμέκ υπέρμαχο του σατανά και πολέμιο του χριστιανισμού τον κάφρο τον Καιάδα, εσείς ζητούσατε να συλληφθεί εκείνος ο ταλαίπωρος ο "Παστίτσιος" στο όνομα της Ορθοδοξίας; Δεν έχετε μυαλό, δεν έχετε και τσίπα ρε αρχίδια, όπως και όλοι οι άλλοι που μας πετάνε ψέμα στο ψέμα στα δόντια τόσα χρόνια τώρα και που προσπαθούν να μας πείσουν κιόλας ότι εμείς φταίμε. 


Φταίμε που σας αφήνουμε να διεκδικείτε δημόσια αξιώματα. Δεν έπρεπε καν να μπορείτε νε είστε υποψήφιοι, λαμόγια. Κανονικά πρέπει να βγει ΜΙΑ λίστα: τα ονόματα όλων όσων διετέλεσαν βουλευτές τε και υπουργοί τα τελευταία 70 χρόνια και μετά να ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία (πλην μίας και μόνο πρώτης κατοικίας), αυτών και των συγγενικών προσώπων τους α' και β΄ βαθμού. Άδικο είναι; 

Οι δήμοι δεν έχουν σάλιο ούτε να μαζέψουν τα σκουπίδια, ούτε να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους, ούτε να βγάλουν τη Δημοτική αστυνομία στο δρόμο (εξάλλου είναι γνωστό εδώ κι ένα χρόνο ότι το βράδυ μπορούμε να παρκάρουμε όπου στο διάτανο θέλουμε, έτσι;). Τα νοσοκομεία δεν έχουν λεφτά για ΤΙΠΟΤΕ κι όταν από Γενάρη με το καλό βαρέσει κανόνι ο ΕΟΠΥΥ- ΠΥ-ΠΥ-ραυλος θα ρίξουμε πολύ γέλιο. Για το στρατό δε θα πω τίποτε, απλά θα κλάψω παρέα με ένα μπουκάλι ουίσκι, είμαστε 80 χρόνια πίσω και χωρίς διάθεση ή δυνατότητα να πάμε μπροστά. Τα σχολεία δεν έχουν λεφτά για πετρέλαιο ή για βιβλία και σα να μην έφταναν αυτά, αλλάζουν οι πατριώτες οι πολιτικοί μας κατά βούληση Ιστορία και Γλώσσα (ξανα-spoiler alert: του χρόνου αλλάζουν τα μαθηματικά και ξεκινάμε από τη βάση του ότι 1+1=π). Η ανεργία βαράει 25% σύνολο και στους νέους 505 και όλα θα πάνε χειρότερα. 

Σας μισώ όλους ρε πούστηδες, γιατί στείλατε τον αδερφό μου και τους φίλους μου σε άλλη χώρα, σας μισώ γιατί κάνατε κόσμο που αγαπιέται να φοβάται να κάνει παιδιά, σας μισώ γιατί δε μας αφήνετε ελπίδα. Σας αξίζει ένα ιδιαίτερο, ανίατο και φριχτό είδος καρκίνου. Ενσαρκώνετε το κακό στην πιο ουσιαστική του έκφραση, αναμεμειγμένο με τεμπελιά, κουτοπονηριά και διαβολή των πάντων. Και δεν έχετε καν τα κότσια να ανακυρηχθείτε δικτάτορες, να σας σεβαστώ και λίγο.


Κουράστηκα. Κυρίως από τα ψέμματά σας, τα δικά σας και των καναλιών και των εφημερίδων σας. 

Για όσους βρουν το status αυτό προσβλητικό λόγω γλώσσας ή ιδεών: χέστηκα.

Αν μου το σβήσουν οι admins: χέστηκα. Αν μου κάνει κανείς μήνυση: ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Α σιχτιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: