Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

A Perfect Getaway


Μάστορας : David Twohy
Παίχτες : Milla Jovovich, Steve Zahn & Timothy Olyphant
Με δυο λογάκια :
Δυο ζευγάρια που παραθερίζουν στη Χαβάη, ανακαλύπτουν ότι δυο ψυχοπαθείς δολοφονούν τουρίστες του νησιού. Καθώς το ταξίδι τους απομακρύνει περισσότερο από τον πολιτισμό, το παιχνίδι της υποψίας μεγαλώνει…


Αναλυτικότερα :
Το ’πα και το ξαναλέω : απλά θα έπρεπε να απαγορέψουν στην Milla Jovovich να παίζει σε ταινίες, αν δεν περιλαμβάνεται μια υποχρεωτική tit shot! Πέραν τούτου, όσοι αρέσκονται στο λίγο παλιομοδίτικο (σχεδόν Χιτσκοκικό) θρίλερ αγωνίας με πολλά παιχνίδια υπονοούμενων και suspense που να παίζει με το μυαλό του θεατή, μάλλον θα καλοπεράσουν εδώ. Το «A Perfect Getaway» δεν είναι η πιο καινούρια ταινία, πρέπει να βγήκε θαρρώ κάπου στο 2009, αλλά λόγω καλοκαιρινής ραστώνης, η θεματολογία του δένει άριστα με τις μέρες που περνάμε. Σαν να παρακολουθείς στην ΕΤ1 – 20 χρόνια πριν – βραδιές κινηματογράφου, όπου στις μέρες των μπάνιων του λαού, βάζανε Χίτσκοκ επειδή τον θεωρούσαν πιο «ελαφρολαϊκό!» Κάτι τέτοια λέω και καρφώνω την ιλικία μου, αλλά τέλωσπάντων.

Πάντως, αν θέλεις η οθόνη σου να γεμίσει με μαγευτικά, καλοκαιρινά εξωτικά τοπία και να προσπαθείς επί δυο ώρες να μαντέψεις ποιος είναι ο ένοχος (και να πέσεις – στάνταρ! – έξω στο τέλος!) μια χαρά θα σου κάτσει το «A Perfect Getaway» και προσοχή μην το μπερδέψεις με το παλιό «The Perfect Getaway», μιλάμε οι δυο ταινίες καμία σχέση. Επιπλέον, είναι μια από τις πιο συμπαθητικές ερμηνείες της Milla Jovovich. Κι ας μην μας δείχνει εδώ τα βυζάκια της. Θα της το συγχωρέσω!

Πόσα πιάνει; 3 / 5 

Δεν υπάρχουν σχόλια: