Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Σήμερα και τέλος το 2008!

Ομολογήστε το. Σας τάραξα στα "Σφηνάκια" κοινώς στα mini reviews. Δεν είναι τυχαίο. Λίγο πριν κλείσει ο χρόνος σκέφτηκα να σας κάνω "δωράκι" reviews από τις περισσότερες από τις σημαντικές ταινίες των 2 τελευταίων ετών. Εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι το 2008 δεν ήταν και ότι καλύτερο από φιλμικής άποψης. Ίσως αυτό να είναι ένα μακροπρόθεσμο - και μάλλον από τα τελευταία - σύμπτωμα της απεργίας των σεναριογράφων.

Λίγο πριν φύγω από δω για να χεστώ στο φαγητό και στην καλοπέραση του εορτασμού της έλευσης της νέας χρονιάς σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2009 και ότι γουστάρετε να σας συμβεί, είθε να σας έβρει.

Άιντε, πάμε για φαί, και στην τουαλέτα ας μαρτυρήσουμε από αύριο. Τσιμεντογωνίες θα βγάλουμε πάλι!!! Χρόνια Πολλά!

1 σχόλιο:

Seth είπε...

Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη την αποφράδα τελευταία ημέρα του 2008 είναι να γράφω σαν τρελός για να προλάβω πριν κλείσει ο χρόνος να τελειώσω από όλες τις ταινίες του 2007 και πίσω.

Είχα σκοπό (και, ναι, τον πραγματοποίησα!) να μην ασχοληθώ ξανά με πολύ παλιές ταινίες (εκτός κι αν τις κριτίκαρα στα πλαίσια ενός αφιερώματος) και πλέον στην kamariera να παρουσιάζονται σε τακτική βάση μόνο καινούριες ταινίες, είτε με το που βγαίνουν σε σινεμά, είτε σε blu-ray / dvd.

Αυτό είναι και το deadline που εφαρμόζω ακόμα. Έτσι και περάσει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 2 εβδομάδων από τη στιγμή που θα βγει στα βιντεοκλαμπ, δεν κριτικάρω πια την ταινία.

Είπαμε, εκτός κι αν την εξετάσουμε υπό την οπτική γωνία του cult! Γιατί, ως γνωστόν, το Cult είναι διαχρονικό!

Πάντως για την ιστορία, δεν πρόλαβα τελικά να ξεμπερδέψω με τις παλιές ταινίες πριν κλείσει το 2008. Ολοκλήρωσα την προσπάθειά μου λίγες μέρες μετά. Όπως & να έχει, ο Δεκέμβρης του 2008 (και συγκεκριμένα η 31 / 12) είναι ο μήνας & αντίστοιχα η μέρα ρεκόρ στην οποία έχω ανεβάσει τα περισσότερα post, μέχρι και σήμερα.