Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Σφηνάκια - Rambo, Beowulf, Black Sheep, 30 Days of Night, Mr. Brooks

Rambo
Και τις μπάλες. Μην ακούτε παπαγαλάκια και φλώρους κρυπτοομοφυλοφιλους κουλτουριάρηδες σινεκριτικούς. Αυτό είναι το καλύτερο Rambo της σειράς. Κλασικό παλιομοδίτικο πολεμικό έργο από αυτά που δε βγαίνουν πια. Γαμεί.

Beowulf

Καλός ο Beowulf. Παλικάρι από τα λίγα. Σενάριο γιούργια. Ούτε για δείγμα. Αλλά η ταινία είναι υπερθέαμα, ειδικά σε 3d. Χαλάλι τα 15 ευρώ που χρέωνε το Village για την προβολή. Γιατί φτάνουμε στο αμήν για να δούμε τη βυζάρα της Angelina Jolie (έστω, επεξεργασμένη με γραφικά υπολογιστή) και τελικά μένουμε με τη χαρά? Ε?

Black Sheep

Καλή ιδέα που εξαντλείται στον τίτλο της. Ζόμπι πρόβατα!!! Μη χαίρεστε, δεν είναι ακριβώς ζόμπι... αλλά είναι ακρίβώς πρόβατα!!! Μπερδευτήκατε, ε? ΧΕΣΤΗΚΑ!!! Πάντως έκανε επιτυχία.

30 Days of Night

Παρτούζα από θριλεράκι και action flick. Τρομερό το σκηνικό της ιστορίας. Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ. Καλές ιδέες, καλή ταινία, αλλά έχουμε δει και καλύτερες. Τσεκάρετέ το
or
Password: download

Mr. Brooks

Άχρωμος, άοσμος και αδιάφορος ο Kevin Costner σε αυτό το ταινιάκι που πολύ θα το'θελε να είναι θρίλερ. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ας έμενε σπίτι καλύτερα να έκανε swing-άκια με τη γυναίκα του. Χασμουρητό στο repeat.

Δεν υπάρχουν σχόλια: