Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Just Go With It (Σύζυγος Για Ενοικίαση)


Μάστορας : Dennis Dugan
Παίχτες : Adam Sandler, Jennifer Aniston and Brooklyn Decker
Με δυό λογάκια :
Ο Danny (Adam Sandler) είναι ένας μπερμπάντης γιατρός που του του αρέσει να φλερτάρει γυναίκες φορώντας βέρα και παίζοντάς το παντρεμένος (ενώ δεν είναι). Κάποια στιγμή όμως γνωρίζει τη γυναίκα των ονείρων του και αποφασίζει να αφιερωθεί σε αυτήν. Πρώτα όμως πρέπει να καλύψει τα πολλά ψέμματα που της έχει πει. Για αυτό το λόγο επιστρατεύει τη βοηθό του στο ιατρείο, Katherine (Jennifer Aniston), να το παίξει γυναίκα του. Ψέμα στο ψέμα, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα...

Αναλυτικότερα :
Εντάξει, ξέρω τι θα με πεις τώρα. Άλλη μια γκομενοταινία. Και για να είμαστε ακριβείς, γκομενοκωμωδία που όλοι οι καλοί στο τέλος καταλήγουν παντρεμένοι ή – έστω! - ζευγαρωμένοι. Σωστό; Σωστό! Και πόσες τέτοιες γκομενοκωμωδίες έχω θάψει στην Καμαριέρα 3 και βάλε χρόνια τώρα; αμέτρητες! Ωστόσο, ενίοτε πρέπει να λέμε και του στραβού το δίκιο. Και στην περίπτωσή μας, του στραβού (θεατή;) το δίκιο, υπαγορεύει ότι ουσιαστικά, το "Just Go with It" είναι μια αρκετά καλή και εξόχως διασκεδαστική ταινία! Κατ' αρχήν, είναι η μόνη ταινία που πραγματικά κατάφερε να με κάνει να δω την (φοβερά υπερεκτιμημένη) Jennifer Aniston με συμπάθεια! Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και ιδιαίτερα καυτή σε ορισμένες σκηνές! Ναι, το λέω πλέον ανερυθρίαστα : γουστάρω τρελά τη Jennifer Aniston με μπικίνι! Τρελά όμως! Να σας πω την αλήθεια : ποτέ δεν τη γούσταρα αυτή τη γκόμενα. Ούτε όταν έπαιζε στα φιλαράκια, ούτε στις ροζ γκομενοκωμωδίες που είχα δει μέχρι τώρα, ούτε πουθενά, ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ακόμα και οι πολλές paparazzi φωτογραφίες της με μαγιώ όπως δημοσιεύονται στα κουτσομπολίστικα έντυπα, τις θεωρούσα ανέκαθεν μια hardcore πρόκληση για κάθε πούτσα εκεί έξω να καταφέρει στη θέα τους να... ΜΗΝ μαλακώσει! Δύσκολο πράγμα! Το πιστεύω, αλήθεια!

Παρόλα αυτά, εδώ με κέρδισε πραγματικά. Είναι γλυκειά, διακριτικά αστεία, τσαλακώνεται με ευχαρίστηση και έχει μια πολύ καλή χημεία με τον Adam Sandler όπου σχεδόν σε κάθε ευκαιρία, κόβει ο ένας και ράβει ο άλλος διασκεδαστικούς – και ενίοτε αληθινά αστείους – διαλόγους. Ο Adam Sandler από την άλλη, είναι ο... Adam Sandler. Κάποιοι αγαπούν και κάποιοι μισούν το στυλ και το χιούμορ του. Περί ορέξεως. Απόλαυσα τον αιφνιδιασμό που μου επιφύλασσε η guest παρουσία της Nikole Kidman, μου έτρεξαν τα σάλια στη θέα της Brooklyn Decker να πλατσουρίζει σε ζαφειρένια νερά φορώντας μικροσκοπικά μαγιουδάκια, είδα πανέμορφα τοπία που με ταξίδεψαν, κοινώς, το “Just Go With It” είναι μια πάνω από όλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ καλοκαιρινή ταινία με τα όλα της. Και καμιά φορά, μέρες που περνάμε, κάτι τέτοιο είναι απλώς ότι μπορεί να ζητήσει κανείς.

Πόσα πιάνει; 3 / 5