Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Feedback!




Ευχαριστώ ΠΟΛΥ το φίλο Αλέξη για τις φωτογραφίες που μου έστειλε και παραθέτω αυτούσια τα σχόλιά του σχετικά με την ιστορία της κάθε μιας!

Εικόνα 1: Από τον παλιόφιλο Γιώργο Παραδείση, που κάνει το αγροτικό του κάπου στην ορεινή Καρδίτσα. Είναι το σημείωμα ενός παππού στο Γιώργο, που ήθελε αυθαίρετα να αλλάξει τα co-aprovel που έπερνε με co-diovan..

Εικόνα 2: Πραγματικό περιστατικό στα Τρίκαλα. Διάβασε την ιστορία: "Απίστευτη εξέλιξη είχε ο έλεγχος αποδείξεων πελάτη του, από γνωστό λογιστή των Τρικάλων. Μέσα στις αποδείξεις του πασίγνωστου Τρικαλινού επιχειρηματία, εντόπισε ο λογιστής και αυτή για παροχή υπηρεσιών από οίκο ανοχής των Αθηνών που ο μερακλής πελάτης, πρόσθεσε στα αιτιολογικά για μείωση του φόρου εισοδήματος."

Εικόνα 3: Αυτή η ΘΕΪΚΗ ΕΙΚΟΝΑ είναι από τις παλιές καλές μέρες του αγροτικού μου στην Αγιά, όταν ένας ασθενής - απίστευτος τυπάς - αφού του "περιποίηθηκα" το θλαστικό στο κεφάλι του, μου έδωσε γεμάτος καμάρι την κάρτα του, για οτιδήποτε τον χρειαστώ. Όπως θα διαπιστώσεις, οι επαγγελματικές του δραστηριότητες απλά δεν υπάρχουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: