Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Σφηνάκια - The Ruins, 300, Dungeon Siege, Michael Clayton, Be Kind Rewind


The Ruins

Καλή b-movie! Θριλεράκι χαμηλού budget μεν, αλλά το λέει η καρδούλα του. Από τις καλές εκπλήξεις. Δείτε το

http://rapidshare.com/files/106070221/cjs-tr.avi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/106071915/cjs-tr.avi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/106097778/cjs-tr.avi.part3.rar
Password: kukacz

300

Ξεσήκωσε και ανακάτεψε εθνοπατέρες, εκπαιδευτικούς, ιστορικούς, αδερφές και παλικάρια.
Πολύ κακό για το τίποτις. Η πάσα αλήθεια σε 2 γραμμές - για να πας στο σινεμά με τους κολλητούς σου, να ρεύεσαι και να κλάνεις φωνάζοντας ΑΟΥ! και παράλληλα να μασαμπουκιάζεις delicatessen, καλό είναι, την κάνει τη δουλειά του. Αλλά για να το δεις στην τηλεόραση με την ησυχία σου, φιλοδοξόντας να δεις και να ευχαριστηθείς μια καλή ταινία δεν παίζει. Τι μένει? Πολλά κοντινά πλάνα λες και η ταινία γυρίστηκε σε γκαράζ. Ανύπαρκτοι χαρακτήρες που χάνονται πίσω από τα ουρλιαχτα του Leonidas. Και εν τέλει το ολίγον awkward συναίσθημα ότι μόλις παρακολούθησες ένα soft porno προορισμένο για γυναικείο κοινό.

Dungeon Siege

ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Γιατί αυτή η Γερμανική καπότα γυρίζει ακόμα ταινίες? Εδώ με τους Jason Statham & Ron Pearlman που απορώ είντα βρισκόταν στο μυαλό τους τη στιγμή που αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε αυτή την ταινία. Μάλλον ο σκηνοθέτης τους πέτυχε σε φάση προχωρημένου πιώματος πριν τους βάλει να υπογράψουν. Ορκ με αποκριάτικες μάσκες (τις τραγικές, από τα αποκριάτικα του Φουσφούκα) έχετε ξαναματαδει? Όλοι εδώ βαριούνται τόσο πολύ που αδιαφόρησαν ακόμα και να βαφτίσουν τον πρωταγωνιστή! Άκου τρελή σκέψη που έκαναν οι αθρώποι - Επειδή στην ταινία, είναι γεωργός, τον ονομάτισαν... FARMER!!! Θέτε και άλλα?

Michael Clayton

Πλασαρίστηκε σαν το διανοουμενίστικο αριστούργημα του 2007. Με George Clooney. Μαλίστα. Εγώ θα πω ένα πράμα - ο πρωταγωνιστής εδώ είναι δικηγόρος. Ειλικρινά, μπορείτε να φανταστείτε ταινία που να αφορά τη ζωή ενός δικηγόρου και να είναι παράλληλα και ενδιαφέρουσα? Χασμουρητό.

Be Kind Rewind

Γουστάρω πολύ τον Jack Black και περίμενα με αγωνία τη νέα του ταινία. Εκ πρώτης όψεως το σενάριο τα σπάει - δυο χαζούληδες κολλητοί φίλοι δουλεύουν σε συνοικιακό video club. Από την κουλαμάρα του ο ένας παθαίνει ηλεκτροπληξία και "μαγνητίζεται", καταστρέφοντας παράλληλα τις ευαίσθητες βιντεοκασέτες. Προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή της επιχείρησης οι 2 κάγκουρες αποφασίζουν να ξαναγυρίσουν μόνοι τους όλες τις ταινίες από την αρχή... Καλή αρχή, αλλά τα αστεία σύντομα στερεύουν. Στο τέλος το σώζει, βάζοντας μερικές πινελιές συγκίνησης και νοσταλγίας για όλα τα χαζά πράματα που μας μεγάλωσαν, για την ευδαιμονία του παλιμπαιδισμού. Καλό αλλά μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: