Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Σφηνάκια - Blood & Chocolate, The Heartbreak Kid, Bourne Ultimatum, Death Proof, Planet Terror

Death Proof

Και τις μπάλες ρε φίλε!!! Grindhouse αριστούργημα από τον Quentin Tarantino. Ο άνθρωπος εκτός από κάργα λωλός, ταλαντούχος και κολλημένος, είναι και καλοδιαβασμένος. Αν ήταν τόσο καλά έτσι εξαρχής τα έργα στα οποία αποτίει εδώ φόρο τιμής, τότε ποτέ δε θα έφταναν πλέον στο σημείο να θεωρούνται γραφικά μουσειακά δείγματα. Γυναικάρες, 70-ίλα, γκάζια, το καλύτερο soundtrack που γράφτηκε ποτέ και ο Kurt Russell με το ίδιο (μάλλον) eyepatch που φόραγε στο Escape from New York. Είντα άλλο να ζητήσετε από τη ζωή σας ωρέ?

Planet Terror

Το έτερο grindhouse ξαδερφάκι είναι μια χορταστικότατη ταινία ζόμπι με τα όλα της. Πεθαίνω για τη Rose McGowan, η κυρία είναι άρρωστη και γουστάρει. Στη σκηνή του φασώματος, αν δεν "έλιωνε" πρώτο το φιλμ (δείτε το για να καταλάβετε) θα έλιωνα εγώ ο ίδιος! Απίστευτη guest περατζάδα από Bruce Willis & Tarantino. Προσκύνημα.

Blood & Chocolate

Low Budget ταινιούλα με λυκάνθρωπες, που δεν είναι ακριβώς λυκάνθρωπες δηλαδή αλλά κάτι τέτοιο τελωσπάντων... Το χρονικό του απαγορευμένου έρωτα μιας λυκανθρωπίνας με έναν κοινό θνητό. Και'μας τα αρχ&#%@ μας κουνιούνται. Άχρωμο, άοσμο, αδιάφορο. Μόνο οι άρρωστα κολλημένοι με World of Darkness και κάτι καημένες καταθλιπτικές Goth-ούδες μπορεί να βρουν κάποιο ενδιαφέρον εδώ. Προσπεράστε.

The Heartbreak Kid

Περίμενα πολύ περισσότερα και από τον Ben Stiller, και από τους αδερφούς Farelli. Χασμουρητό και διάρκεια που θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 45 λιγότερη, ώστε να κουκουλωθεί κάπως η έλλειψη ιδεών.

Bourne Ultimatum

Τελευταίος Bourne για να κλείσει η τριλογία. Χαρακτήρας από τα βιβλία του Robert Ludlum. Άξιος, αλλά πρέπει να έχετε δει πρόσφατα και τα προηγούμενα για να την καταλάβετε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: