Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Εκπαιδεύοντας τη νέα γενιά Part II


Μετά την ανακάλυψη του μυστικού της Ανήλιαγης Ακρόπολης και μια απίστευτη τελική μάχη με τον κακό της υπόθεσης, Belak the Outcast,(η οποία διάρκησε για πάνω από 20 γύρους και κατέληξε μόνο με τη Mialee και τον Belak όρθιους και με εξαντλημένα όλα τα ξόρκια τους) οι Tordek (Αλέξανδρος 8), Redgar (Γιάννης 11), Mialee (Σοφία) είναι πλέον 3ο επίπεδο και πανέτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά τους.
Ψάχνοντας στα υπάρχοντα του Belak, βρίσκουν ένα παλιό χάρτη, σχεδιασμένο από νάνους ο οποίος απεικονίζει το θρυλικό Khundrukar, το αρχαίο φρούριο των νάνων. Γνωστό πλέον από μύθους και τοπικές ιστορίες, η γνώση για την τοποθεσία του χάθηκε με το πέρασμα των αιώνων. Δηλαδή μέχρι τώρα, γιατί στην περίπτωση που ο χάρτης αυτός έχει κάποια εγκυρότητα, μιλάμε για μια σημαντική, σημαντικότατη ανακάλυψη. Κάτι που είναι απλώς ακαταμάχητο για μια γενναία ομάδα εξερευνητών όπως οι ήρωές μας...
Έτσι ξεκινά η επόμενη περιπέτειά μας, το the Forge of Fury. Πρόκειται για τη δεύτερη, μετά το The Sunless Citadel δημοσιευμένη περιπέτεια της Wizards of the Coast για την 3η έκδοση κανόνων του Dungeons & Dragons. Για την ώρα έχουμε καλύψει τα πρώτα 2/5 της και το μόνο που έχω να πω είναι ότι την προτέινω ανεπιφύλακτα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ψηφίστηκε ως μια από τις 100 καλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών, σε σχετικό δημοψήφισμα του Dragon Magazine.
Περισσότερα για τις περιπέτειές μας στο μέλλον. Για την ώρα είμαστε 4ο επίπεδο χαρακτήρων, με το Γιάννη (Redgar) να έχει αγγίξει το 5ο λόγω περισσότερων experience awards σε σχέση με τα άλλα μέλη της ομάδας. Μπράβο Γιάννη!

Υστερόγραφο :

Ειλικρινά, έχετε κάτι πιο heavy metal από αυτή τη φωτογραφία?
Τα σπάω για τη φωτό, η οποία είναι απόλυτα φυσική - ο παππούς Γιάννης διαβάζει το Player's Handbook !!!
Φυσικά ο παππούς από Αγγλικά δε σκαμπάζει γρι, αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
Δεν εκπαιδεύουμε μόνο τη νέα γενιά, εκπαιδεύουμε και τις παλιοσειρές!!!

Περισσότερα για τις περιπέτειες της ομάδας μας (και ακόμα περισσότερες φωτό του παππου) προσεχώς.
Καλές Μάχες!

1 σχόλιο:

Seth είπε...

Και κάπου εδώ έκανε ντεμπούτο κι ο θρυλικός παππούς που σας έκλεψε την καρδιά. Ο παππούς είναι ακόμα παλικάρι και συνεχίζει εκεί που οι σχεδόν όλοι από εμάς θα σταματούσαν. Ακόμα περισσότερος παππούς στο μέλλον!