Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

AWAKEN, YE GODS!!!


...αυτά είναι! Παρασκευή 12 / 10 ούουουλοι μαζευόμαστε Κάισσα Πάτρας! Θα γνωριστούμε, θα τα πούμε από κοντά, θα πιούμε καφεδάκι. Και προπάντων, θα φτιάξουμε (στα πολύ γρήγορα!!!) χαρακτήρες, ζάρια θα κυλήσουν και κεφάλια θα πέσουν! Από μεθάυριο - και ελπίζω κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής, θα παίζουμε μια μίνι περιπετειούλα, μιαμιση ωρίτσα στο περίπου.

Dungeons & Dragons σεμιναριάκια λοιπόν! Γνώση, παιχνίδι και χαβαλές. Όλοι είναι προσκεκλημένοι και - εννοείται - είναι τελείως free. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα αναρτάται πρόγραμμα που θα εξηγεί αναλυτικά τα επερχόμενα events. Ξεκινάμε με το ολοκαίνουριο Red Box του D&D Essentials και στο μέλλον θα περάσουμε και σε άλλα προϊόντα και περιπέτειες, τόσο καινούρια, όσο και παλιά, που θα έχουν υποστεί one of a kind special remakes με πολλές εκπλήξεις!

Για επιπλέον πληροφορίες,επικοινώνησε τακτικά με μένα μέσω mail (invocationof@gmail.com) ή facebook (Giorgos Lagonas) όπως και επίσης με το Χρήστο στην Κάισσα Πάτρας που θα μας παραχωρήσει και το χώρο (Kaissapatras@hotmail.com τηλέφωνο 2610 625632, facebook : Kaissa Patras)

Ακόμα καλύτερα, έλα μια βόλτα από Κάισσα, όπου το αφισάκι της φωτογραφίας θα είναι αναρτημένο, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι! Θα σας δω Παρασκευή λοιπόν! Βάλτε τα καλά σας, θα βγουν φωτογραφίες και θα τραβηχτούν βίντεα!!! :Ρ