Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Κάψε Εγκέφαλο : Meatball Machine (2005)


Μάστορας : Yûdai Yamaguchi, Jun'ichi Yamamoto δηλαδή τρομάρα μας...
Παίχτες : Issei Takahashi ,Aoba Kawai και κάτι άλλοι Γιαπωνέζοι...
Πόσα πιάνει; 3,5 / 5

Με δυό λογάκια :
Ένας μισό οργανικός, μισό τεχνολογικός οργανισμός προσκολλάται σαν παράσιτο στα ανθρώπινα θύματά του και τους μετατρέπει σε φονικές βιολογικές μηχανές : τα Necroborgs. Ένας καθημερινός, συνηθισμένος νέος γίνεται μάρτυρας αυτού του γεγονότος με θύμα την αγαπημένη του. Αποφασίζει να δεχτέι μέσα του τη δύναμη του εξωγήινου παρασίτου για να εκδικηθεί και να απαλλάξει την κοπέλα του από το μαρτύριο αυτής της εφιαλτικής ύπαρξης. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς άλλα, ύποπτα πρόσωπα ανακατεύονται στην ιστορία... η οποία δεν είναι παρά μια γιγάντια πλάνη, ένα παιχνίδι / πείραμα από μέρους των εξωγήινων για να μαζέψουν τα απαιτούμενα δεδομένα και να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο : στην κατασκευή του απόλυτου όπλου, της θρυλικής... MEATBALL MACHINE!!!

Αναλυτικότερα :
Εντάξει. Από την οθόνη των τίτλων μέχρι το φινάλε, τα μυαλά μας πονάνε. Δυο αξιοσημείωτα facts : Πρώτον, αυτό το απόλυτα καμμένο, ακατέργαστο διαμάντι ΔΕΝ μου το σύστησε ο Volrath! Δηλαδή μιλάμε για φαινόμενο! Δεύτερον, τέτοια έργα, μονάχα οι Γιαπωνέζοι μπορούν να τα φτιάξουν! Τέλος!

Splatter / Gore :
Κουβάδες αίμα που πιτσιλάει παντού, διαμελισμοί και καννιβαλισμοί μεταξύ των Necroborg (καθώς απαραίτητος κανόνας του παιχνιδιού είναι ο νικητής να... φάει ζωντανό το παράσιτο που δίνει δυνάμεις και ζωή στον ηττημένο) Και ένα τρυπάνι που μπαίνει σε έναν ανοιχτό οφθαλμό, μια σκηνή που διόλου δε θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερος άνθρωπος.

Β / Κ (Βυζά / Κώλοι) :
Ουδέν. Πέρα από κάτι πλαστικά της παραμορφωμένης Necroborg κοπελίτσας που είναι έτσι κι αλλιώς τραγικά. Απαράδεκτο για πράκτορες!

Ρεζουμέ :
Αν δε σε χώρισε ακόμα η γυναίκα σου επειδή αυτοκτονείς εγκεφαλικά βλέποντας σκουπιδαριό τύπου “Tetsuo : The Iron Man”, “Vampire Girl VS Frankenstein Girl”, “Zombie VS Ninja” (ναι! Υπάρχει!!!) και δε συμμαζεύεται, ε θα σε χωρίσει τώρα. Και άμα δε σε χωρίσει, ε τότε τα ζητάει ο πισινός της! Κοπάνα άφοβα! Βοήθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: